Purple and Blue Design Education Remote
3.png
4.png
2.png

 

THEN THIS WORKSHOP IS EXACTLY WHAT YOU ARE LOOKING FOR.

For years up till 2016, we learnt and deployed several FB/IG strategies that would be focused on getting us attention and hoped that the attention would get us our clients. And almost every time, we came up empty-handed with a hole in our pocket.

That was until 2016, when we finally tweaked our own way to the ONE single strategy that is 

  • Simple to understand.

  • Easy to create and deploy.

  • Generates over $200k revenue annually on an annual ad spend of $500.

And we are bringing this strategy in a limited series, carefully crafted workshop, for the first time ever.

NO
UPSELLS

NO
TIMERS

NO FAKE TESTIMONIALS

This is our in-house strategy, that we perfected over the last 4 years. 

We developed this strategy for our photography brand Fotografia9, where we used this strategy to

 

1. Shoot projects across the globe

London.png

2. Grow our revenue to over $220k p.a

London (1).png
London.png
London (2).png

3. Saved MASSIVE amounts of 

money & time

3 HOUR
WORKSHOP

+
2 MONTHS SUPPORT
$ 20

- LEARN THE STRATEGY

-  2 MONTH SUPPORT

WHAT YOU WILL LEARN

1. Learn to build the client persona

2. Targeting based on the persona

3. Understanding the lead generation objective.

4. Create Ads that with copy & visuals that work

  • Emotion hooks that always work ( Just the way the ad that you saw got you here)

  • Clarity of your offer

  • Push to action

5. Build a lead form that pre-qualifies leads and schedule appointments.

6. Analytics​ - Learn the most important metrics to track the effectiveness of your ad and improvise accordingly.

DSH3 (42 of 66).jpg

TAUGHT BY

Saketesh Mohapatra

Serial entrepreneur and a seasoned , globally sought after photographer, Saketesh runs multiple successful businesses across various spectrums.  His vast experience of seeking out and engaging leads across segments has given him deep insights in separating the real deal from the fluff.

Image by NeONBRAND

REFUND

Policy

While we are completely sure of our strategy, if it for some reason does not work for you, then you can request a refund and get a FULL refund up till 35 days .You will have to share your campaign details.

Image by Veliko Karachiviev

GLOBALLY

Effective

Using a single effective social media strategy for his photography business, Saketesh and his team have sought out over 400 clients in 4 years, across the globe with ease, breaking in to markets with high perceived boundaries. 

FAQs

Heb ik een verwijzing van mijn huisarts nodig?


Nee, u heeft geen verwijzing nodig. Ik hecht veel waarde aan een goede samenwerking met andere professionals in de gezondheidszorg. Indien nodig zal ik dan ook uw huisarts of andere zorgspecialist graag informeren over de behandeling die u bij mij krijgt. Dit zal ik altijd eerst met u bespreken.
Moet ik mijn huisarts informeren dat ik onder behandeling ben?


Bij ernstige lichamelijke klachten is het voor uw gezondheid van belang dat u uw huisarts of behandelend arts kenbaar maakt dat u acupunctuurbehandelingen ondergaat. Ik hecht veel waarde aan een goede samenwerking met andere professionals in de gezondheidszorg. Indien nodig zal ik dan ook uw huisarts of andere zorgspecialist graag informeren over de behandeling die u bij mij krijgt. Dit zal ik altijd eerst met u bespreken.
Is een acupunctuurbehandeling pijnlijk?


Voor veel mensen is het prikken met naalden een eng idee. Het prikken gebeurt met heel dunne en buigzame steriele wegwerpnaalden, waardoor het niet of nauwelijks pijnlijk is. De beste vergelijking vind ik dat het bij het inbrengen van het naaldje het kan voelen als een klein kneepje, dat overigens snel wegtrekt.
Is acupunctuur veilig?


In principe kan acupunctuur zonder grote risico’s op ongewenste bijwerkingen en neveneffecten worden toegepast. Voorwaarde hierbij is de deskundigheid en zorgvuldigheid van de acupuncturist. Ik zie altijd toe op een goede hygiëne. Ik maak gebruik van steriel verpakte acupunctuurnaalden die ik eenmalig gebruik. Het is mogelijk dat er tijdens een acupunctuurbehandeling een kleine bloeding ontstaat wanneer een klein haarvaatje wordt aangeprikt door de naald. Een dergelijke bloeding is in het algemeen heel snel gestelpt.
Wordt een acupunctuurbehandeling vergoed?


De vergoeding acupunctuur verschilt per zorgverzekeraar. Er wordt geen vergoeding vanuit de basisverzekering van de zorgverzekering gegeven. Indien je een aanvullende verzekering hebt afgesloten, heb je mogelijk recht op een (gedeeltelijke) vergoeding. Raadpleeg de polisvoorwaarden van je zorgverzekering, om vast te stellen of je recht hebt op een vergoeding.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?


Hoe lang de totale behandeling duurt is afhankelijk van de ernst en aard van uw klachten. Factoren als leefstijl, omgeving en erfelijkheid hebben hier zeker invloed op.

Mijn streven is dat u met behulp van praktische leefstijladviezen actief aan uw herstel werkt. Actieve inzet van beide kanten is in belangrijke mate medebepalend voor het slagen van een behandeling!

​Na gemiddeld vijf behandelingen is het meestal vrij duidelijk of de behandeling aanslaat (meestal al eerder). Wij zullen dan samen de behandelingsresultaten evalueren.

​Bij chronische aandoeningen kan een periodieke (meestal maandelijkse) onderhoudsbehandeling nodig zijn om de aandoening beheersbaar te houden.

​Als het genezingsproces eenmaal is ingezet, wordt de frequentie van de behandelingen afgebouwd.

Mochten de gewenste doelstellingen niet bereikt kunnen worden, dan zal ik in overleg met u de behandeling beëindigen. Gelukkig werk ik binnen een groot netwerk met verschillende therapieën en kan ik u doorverwijzen naar een andere therapeut die mogelijk beter aansluit bij u.
Wat te doen als u een klacht heeft.


Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Bij klachten handel ik conform de klachtenprocedure van de NVA. Voor nadere informatie verwijs ik u graag door naar de betreffende internetpagina van de NVA: https://www.acupunctuur.nl/pages/klachtenprocedure.
Wat draag ik tijdens een behandeling?


Er zijn acupunctuurpunten over het hele lichaam.De meest voorkomende punten zijn op de armen en benen en op de rug en buik. Draag losse kleding, zoals een wijde broek. Ook verzoek ik u om geen of niet teveel parfum op te doen.
Ik ben zwanger, mag ik dan behandeld worden?


Ja! Er zijn een aantal punten gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap. Wel is het belangrijk om te informeren als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden.